🇩🇰 Lene Kottal Professional Genealogy Bestil forundersøgelse
Denmarkgenealogy

Professionel slægtsforsker Lene Kottal

Mit navn er Lene Dræby Kottal. Jeg har over 25 års erfaring med slægtsforskning — de seneste 11 år som professionel.

Jeg kan hjælpe med forskellige opgaver inden for slægtsforskning
Uanset om dit mål er at identificere så mange forfædre som muligt, at finde alle din oldefars efterkommere eller at grave dybt i din slægts historie for at finde oplysninger om slægtens levevilkår, ejendom, indkomst osv., så er jeg klar til at hjælpe dig.

Jeg laver al slægtsforskningen for dig eller hjælper dig lidt på vej
Jeg kan enten lave al slægtsforskningen for dig — naturligvis på grundlag af dine ønsker — eller løbende hjælpe dig med mindre opgaver, når du har brug for det til din slægtsforskning.

Læs mere om mig
Kilder Til Slaegtshistorie Bunke

Gør slægten levende

Slægtsbøger kan krydres med mange oplysninger inden for slægtshistorie, f.eks.
hvilke avlsdyr dine forfædre havde, eller hvilke afgrøder de dyrkede, gamle kort med slægtens bopæle, beskrivelse af bygningerne som familien boede i, beretninger fra krige, som slægtens soldater deltog i, og detaljer om dine forfædres skolegang.

Lokalhistoriens indflydelse på slægtshistorien
Lokalhistorie er også en del af slægtens historie. I årene efter en jernbane var lagt igennem et område, fik det betydning for byerne langs strækningen, om jernbanen kom til byen, eller om byen blev forbigået. Det havde betydning, hvis en fabrik i området lukkede og efterlod mange lokale uden arbejde. Som en del af dit projekt kan jeg undersøge, hvordan lokalhistoriske begivenheder påvirkede din slægts liv.


Måske har du allerede selv placeret din slægt i tid og sted. Jeg kan hjælpe dig med at grave dybere og gøre slægtens historie levende.

Bestil forundersøgelse

Over 25 års erfaring med slægtsforskning

Jeg har forsket i min egen slægt siden 1995 og har været professionel slægtsforsker siden januar 2013. Jeg har omfattende erfaring med at dokumentere slægtshistoriske oplysninger fra mange forskellige danske kilder og arkiver.

Tydning af håndskrevne tekster, også gotisk

Min erfaring har gjort mig god til at tyde håndskrift som skråskrift og gotisk skrift. Jeg kan tyde både skøder, skifter, lægdsruller, kirkebøger og mange flere typer kilder.

Præcise kildehenvisninger

Jeg leverer altid præcise kildehenvisninger og detaljerede forskningsnotater, så det er muligt at efterprøve min konklusion. Troværdighed er altafgørende for mig.

Blog om slægtsforskning

Blog for danske slægtsforskere af professionel slægtsforsker Lene Dræby Kottal

Læs bloggen