🇩🇰 Lene Kottal Professional Genealogy Bestil forundersøgelse
old-1130743 (1).jpg

Kontakt slægtshistoriker Lene Dræby Kottal

Bestil gratis forundersøgelse
Er du klar til at bestille en gratis, uforpligtende forundersøgelse? Jeg laver en gratis forundersøgelse for at sikre mig, at de oplysninger, du har givet mig, er tilstrækkelige til at starte dit projekt. Hvis grundlaget er i orden, sender jeg dig et forslag til, hvor mange timer der skal bruges på opgaven. Du er ikke forpligtet til at acceptere forslaget.

Spørgsmål til mine ydelser inden for slægtsforskning
Har du et spørgsmål til mine ydelser, før du bestiller? Så send mig en besked nedenfor. Jeg svarer som regel indenfor en uge.

🌎 Do you not speak Danish? Then you might want to visit the English-language website of Lene Kottal Professional Genealogy.

Lene Kottal's Website in English
Bliv ikke afskrækket, hvis du ikke har en masse information om personerne. Giv så meget information som muligt. Jeg spørger om mere information, hvis der er brug for det. Forsøg at besvare disse tre spørgsmål: Hvem vil du gerne vide noget om? Hvad ved du allerede om personen? Hvad vil du gerne vide? Hvis du har et dokument med oplysninger eller kopier af dine kilder, kan du vedhæftede det nedenfor. Det er som regel en stor hjælp for mig med et samlet overblik over de kendte oplysninger.
BEMÆRK! Alle felter skal udfyldes for at beskeden kan sendes.
Det er også en forudsætning, at du accepterer min privatlivspolitik mv. ved afkrydsning af feltet ovenfor - ellers kan jeg ikke hjælpe dig.

Tilbagekald samtykke


Du kan til enhver tid tilbagekalde det samtykke, som du gav, da du indsendte ovenstående kontaktformular. Hvis du har indsendt ovenstående kontaktformular og ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du indsende nedenstående formular.
 
For at de indsendte oplysninger kan slettes, skal det navn og den e-mailadresse, som du angiver nedenfor være det samme som det navn og den e-mailadresse, du angav, da du indsendte kontaktformularen.