🇩🇰 Lene Kottal Professional Genealogy Bestil forundersøgelse
old-1130743 (1).jpg

Kontakt mig

Hvis du har spørgsmål til mine ydelser, så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Jeg bestræber mig på at besvare alle beskeder indenfor en uge.

🌎 Do you not speak Danish? Then you might want to visit the English-language website of Lene Kottal Professional Genealogy.

Lene Kottal's Website in English
Hvis du har et bestemt forskningsprojekt, som du vil bede mig vurdere, så bedes du undlade at bruge denne formular. Brug i stedet formularen til at bestille en gratis, uforpligtende forundersøgelse.
 
BEMÆRK! ALLE FELTER SKAL UDFYLDES FOR AT BESKEDEN BLIVER SENDT.
 
For yderligere information om hvordan dine data indsamles og bruges, læs venligst min privatlivspolitik.
 
 
Bemærk venligst, at beskeden først er sendt, når du kommer til et skærmbillede, hvor der står, at beskeden er sendt.
Hvis din besked vises igen, når du har trykket send, så mangler du at udfylde et felt, eller også har du ikke accepteret min privatlivspolitik. Det er en forudsætning for indsendelse af beskeden, at du accepterer min privatlivspolitik.

Tilbagekald samtykke


Du kan til enhver tid tilbagekalde det samtykke, som du gav, da du indsendte ovenstående kontaktformular. Hvis du har indsendt ovenstående kontaktformular og ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du indsende nedenstående formular.
 
For at de indsendte oplysninger kan slettes, skal det navn og den e-mailadresse, som du angiver nedenfor være identisk med det navn og den emailadresse, som du angav, da du indsendte ovenstående kontaktformular.
old-2066.jpg

Har du brug for hjælp til slægtsforskningen?

Jeg starter alle mine projekter med at lave en gratis forundersøgelse for at sikre mig, at de oplysninger, du har givet mig, er tilstrækkelige til at starte dit projekt. Hvis grundlaget er i orden, sender jeg dig et forslag til, hvor mange timer der skal bruges på opgaven. Du er ikke forpligtet til at acceptere forslaget.

Bestil uforpligtende forundersøgelse