🇩🇰 Lene Kottal Professional Genealogy Bestil forundersøgelse
2018-07-10 10.21.40.jpg

Prisen for slægtsforskning

Jeg laver slægtsforskning på timebasis. Inden jeg starter på projektet, aftaler vi et maksimalt timeforbrug, så jeg holder mig inden for dit budget.

Min timepris er 400 kroner inkl. moms.

Bestil gratis forundersøgelse
Pris Kvalitet Effektivitet Professionel Slægtsforsker

Hvorfor er der forskel på timeprisen på en professionel slægtsforsker?

Der er flere årsager til, at prisen for hjælp fra en professionel slægtsforsker varierer meget fra virksomhed til virksomhed. Erfaring er en af årsagerne.

Når du vurderer, om prisen er rimelig, er det vigtigt at overveje, hvad du får for pengene. En lav timepris kan være et tegn på mindre erfaring.

Det er muligt, at en mindre erfaren slægtsforsker kan komme frem til samme resultat som mig, men måske skal den mindre erfarne slægtsforsker bruge flere timer på at nå i mål. Så gør en lavere timepris ingen forskel.

Jeg kan tilbyde mange former for hjælp til din slægtsforskning. Følg linket via knappen for at læse om mine ydelser.

Hvad kan jeg hjælpe med?
Gratis Forundersoegelse Slaegtsforskning

Gratis forundersøgelse

Det er vigtigt for mig, at jeg kun påtager mig projekter, som har en chance for at lykkes. Derfor tilbyder jeg en gratis forundersøgelse, hvor jeg vurderer, om du har givet mig nok oplysninger til, at jeg kan forske i din slægt.

Bestil gratis forundersøgelse
Hvor Land Tid Tager Slægtsforskning Effektivitet

Hvor lang tid tager slægtsforskning?

Omfanget af et projekt afhænger af dine ønsker og af hvilke kilder der er tilgængelige for området og tidsrummet. Jeg arbejder struktureret, så du får mest muligt for dine penge.

Jeg anbefaler altid at dele projektet op i mindre projekter. På den måde kan du styre retningen af projektet. Måske dukker der noget ekstra spændende op, som du gerne vil have mig til at grave dybere i.