🇩🇰 Lene Kottal Professional Genealogy Bestil forundersøgelse

Privatlivspolitik

Jeg indsamler forskellige typer information afhængigt af din brug af mine ydelser.

Besøgende på hjemmesiden

Hvis du besøger min hjemmeside uden at kontakte mig eller kommentere på et blogopslag, indsamler jeg alligevel informationer om dig.

Data om besøgende på hjemmesiden:

 • Adfærdsdata: Dato og tidspunkt for besøget; længden af besøget; første viste side; antal viste sider; hvilke sider blev vist; om du er ny eller tilbagevendende besøgende; og hvilken kanal du brugte for at besøge siden, fx en søgemaskine, sociale medier eller ved at skrive adressen direkte ind i din browser.
 • Demografiske data: IP adresse; by, land; og sprog.
 • Tekniske data: Om du brugte en computer, en tablet eller en mobiltelefon til at tilgå sden; hvis mobiltelefon eller tablet, også navnet på enheden fx Apple iPhone 8; navnet på dit operativsystem; navnet på din browser; din skærmopløsning og farvedybde (bits); om Java var aktiveret eller deaktiveret in din browser; og navnet på din netværksudbyder fx TDC.

Jeg bruger cookies til at indsamle disse informationer. Jeg bruger Google Analytics. Google indsamle informationerne og giver mig adgang til statistikkerne.

Jeg bruger informationer om hjemmesidens besøgende til at:

 • optimere hjemmesiden til de besøgendes browsere og enheder,
 • evaluere populariteten af indholdet på hjemmesiden,
 • fastsætte en målgruppe for reklamekampagner.

Google har ret til at bruge informationerne til at forbedre deres produkter og ydelser. De har også ret til at tilgå informationer, hvis jeg beder Google om teknisk assistance til min brug af Google Analytics.

Google har ret til at opbevare oplysningerne i tredjelande.

Jeg videregiver, sælger eller udlejer ikke informationerne til andre end Google uden din udtrykkelige accept, med mindre loven foreskriver at jeg skal gøre det.

Informationer om hjemmesidens besøgende gemmes i fjorten (14) måneder. Grunden til den forholdsvist lange opbevaringstid er, at det gør det muligt for mig at sammenligne statistik fra fx maj 2018 med statistik fra maj 2017.

Besøgende der kontakter mig via min kontaktformular

Hvis du besøger min hjemmeside og sender kontaktformularen, skal du give mig tilladelse til at kontakte dig og behandle de afgivne informationer.

Informationer indsamlet om besøgende der sender kontaktformularen:

 • Demografiske data: Navn, e-mailadresse, som angivet af dig i formularen.
 • Øvrige informationer: Alle de øvrige oplysninger, du har angivet i formularen.

Beskeden videresendes fra min host server KottalGenealogy.com til min mailbox hos Google Mail. Min mail er beskyttet med et kodeord uanset om jeg tilgår den på min computer, tablet eller mobiltelefon. jeg er den eneste person, der har adgang til mailkontoen og jeg efterlader aldrig min computer, tablet eller telefon ulåst, når jeg ikke bruger dem.

Jeg bruger oplysningerne fra kontaktformularen til at:

 • kontakte dig vedrørende din forspørgsel og
 • tilbyde ydelser som du efterspørger via formularen.

Hvis du sender oplysninger til mig om andre nulevende personer end dig selv, uanset deres bopæl, skal jeg sikre mig, at personerne ved, at jeg behandler informationer om dem. I disse tilfælde informerer jeg dig om dette efter at have modtaget din henvendelse.

Jeg videregiver, sælger eller udlejer ikke informationerne til andre uden din udtrykkelige accept, med mindre loven foreskriver at jeg skal gøre det.

Informationer indsendt via kontaktformularen gemmes en (1) måned, efter jeg anser henvendelsen som færdigbehandlet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og kræve, at alle oplysninger indsendt af dig via formularen slettes. Dette gøres ved at udfylde formularen om tilbagekaldelse af samtykke, der findes under kontaktformularen. Hvis du oplever problemer med at bruge nogle af formularerne, kan du sende mig en e-mail på kontakt(at)slægtshistoriker.dk eller ringe til mig på tlf.nr. 50 56 28 94

Besøgende der bestiller en forundersøgelse

Hvis du besøger min hjemmeside og bestiller en forundersøgelse, skal du give mig tilladelse til at kontakte dig og behandle de afgivne informationer.

Informationer indsamlet om besøgende der bestiller en forundersøgelse:

 • Demografiske data: Navn, postadresse og e-mailadresse, som angivet af dig i formularen.
 • Øvrige informationer: Alle de øvrige oplysninger, du har angivet i formularen samt i eventuelle vedhæftede filer.

Beskeden videresendes fra min host server KottalGenealogy.com til min mailbox hos Google Mail. Min mail er beskyttet med et kodeord uanset om jeg tilgår den på min computer, tablet eller mobiltelefon. Jeg er den eneste person, der har adgang til mailkontoen.

Jeg bruger forskellige systemer til at udføre forundersøgelsen. Det er ikke muligt at give en komplet liste, men jeg bruger ofte online indekseringer af kilder på fx Newspapers.com, Ancestry.com, FamilySearch.org, MyHeritage.com og ddd.dda.dk. Oplysningerne, der indtastes i søgemaskinerne, er navn og persondata som angivet i din bestilling eller i øvrigt relevante for din bestilling.

Jeg bruger oplysningerne fra kontaktformularen til at:

 • kontakte dig vedrørende din forspørgsel og
 • tilbyde ydelser som du efterspørger via formularen.

Hvis du sender oplysninger til mig om andre nulevende personer end dig selv, uanset deres bopæl, skal jeg sikre mig, at personerne ved, at jeg behandler informationer om dem. I disse tilfælde informerer jeg dig om dette efter at have modtaget din henvendelse.

Jeg videregiver, sælger eller udlejer ikke informationerne til andre uden din udtrykkelige accept, med mindre loven foreskriver at jeg skal gøre det.

Informationer indsendt ved bestilling af forundersøgelse gemmes i en (1) måned, efter jeg anser henvendelsen som færdigbehandlet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og kræve at alle oplysninger indsendt af dig via formularen slettes. Dette gøres ved at udfylde formularen om tilbagekaldelse af samtykke, der findes under bestillingsformularen. Hvis du oplever problemer med at bruge nogle af formularerne, kan du sende mig en e-mail på kontakt(at)slægtshistoriker.dk eller ringe til mig på tlf.nr. 50 56 28 94.

Ændringer og yderligere oplysninger

Jeg kan til enhver tid ændre denne politik ved at lægge en opdateret version på min hjemmeside. Hvis du har spørgsmål til politikken, er du velkommen til at kontakte mig via e-mail på kontakt(at)slægtshistoriker.dk eller ringe til mig på tlf.nr. 50 56 28 94.

Denne version af privatlivspolitikken er gyldig fra og med 22. juni 2018.