🇩🇰 Lene Kottal Professional Genealogy Bestil forundersøgelse
<h1>Vejledning og kursus i slægtsforskning</h1>
<p>Er du gået i stå i din slægtsforskning, men vil du helst selv forske videre i stedet for at overgive opgaven til mig? Eller er du begynder og har brug for hjælp til at komme godt i gang? Eller har du brug for et skræddersyet kursus i brug af bestemte arkivalier? Jeg tilbyder både individuelt tilrettelagt vejledning og kursus, så du får ny viden til brug specifikt i relation til din slægtsforskning.</p>
<h2>Kursus i slægtsforskning</h2>
<p>Jeg tilbyder individuelt tilrettelagte kurser for en eller flere personer. Det kan både være for begyndere eller erfarne slægtsforskere, der ønsker mere viden om en bestemt kildetype, en metode eller måske i brug af et bestemt program til slægtsforskning.</p>
<p>Jeg har en bred viden om danske kilder til slægtsforskning og dybdegående viden om kilder til gård- og ejendomshistorie, skolearkivalier, militærarkivalier, samt arkivalier fra Orlogsværftet på Holmen.</p>
<p>Kurset kan enten gennemføres via et online møde eller ved fysisk fremmøde på et nærmere aftalt sted. Hvis du gerne vil have vejledning i at bruge dit slægtsforskningsprogram, er det oftest en fordel at mødes fysisk, så jeg kan demonstrere brugen af programmet på din computer. På den måde kan du øve dig, imens jeg sidder ved siden af og vejleder dig.</p>
<h2>Vejledning i slægtsforskning</h2>
<p>En af mine meget brugte ydelser er vejledning efter behov. Mindste bestilling er 5 timer, men du behøver ikke at bruge alle timerne på én gang. Du forudbetaler timerne og sender løbende en mail til mig, når du har behov for hjælp. Jeg tager tid på hver opgave. Der beregnes intet mindsteforbrug pr. opgave, så hvis en opgave tager 5 minutter at besvare, trækkes der kun 5 minutter fra den forudbetalte tid.</p>
<p>Timerne kan bruges på alt, der relaterer sig til slægtsforskning. Det kan f.eks. være hjælp til tydning af en tekst eller opslag på arkiver på Fyn. Eller måske har du brug for nye øjne på en drilsk forfader og ideer til, hvordan du selv kan søge videre. Der er mange muligheder for vejledning, der er relevant for netop din slægtsforskning.</p>
<h2>Find ud af om jeg kan hjælpe dig</h2>
<p>Hvis du overvejer at bestille vejledning eller kursus i slægtsforskning, så skriv til mig for en uforpligtende dialog om mulighederne. Jeg er meget fleksibel. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan vores samarbejde kan udformes.</p>
<p style="text-align: center;"><a style="text-decoration: none;" data-udi="umb://document/6e858a80cc104021b8fa6baa50b868dc" href="/{localLink:umb://document/6e858a80cc104021b8fa6baa50b868dc}" title="Skriv til mig" class="btn btn--hippie">Skriv til mig</a></p>

Vejledning og kursus i slægtsforskning

Er du gået i stå i din slægtsforskning, men vil du helst selv forske videre i stedet for at overgive opgaven til mig? Eller er du begynder og har brug for hjælp til at komme godt i gang? Eller har du brug for et skræddersyet kursus i brug af bestemte arkivalier? Jeg tilbyder både individuelt tilrettelagt vejledning og kursus, så du får ny viden til brug specifikt i relation til din slægtsforskning.

Kursus i slægtsforskning

Jeg tilbyder individuelt tilrettelagte kurser for en eller flere personer. Det kan både være for begyndere eller erfarne slægtsforskere, der ønsker mere viden om en bestemt kildetype, en metode eller måske i brug af et bestemt program til slægtsforskning.

Jeg har en bred viden om danske kilder til slægtsforskning og dybdegående viden om kilder til gård- og ejendomshistorie, skolearkivalier, militærarkivalier, samt arkivalier fra Orlogsværftet på Holmen.

Kurset kan enten gennemføres via et online møde eller ved fysisk fremmøde på et nærmere aftalt sted. Hvis du gerne vil have vejledning i at bruge dit slægtsforskningsprogram, er det oftest en fordel at mødes fysisk, så jeg kan demonstrere brugen af programmet på din computer. På den måde kan du øve dig, imens jeg sidder ved siden af og vejleder dig.

Vejledning i slægtsforskning

En af mine meget brugte ydelser er vejledning efter behov. Mindste bestilling er 5 timer, men du behøver ikke at bruge alle timerne på én gang. Du forudbetaler timerne og sender løbende en mail til mig, når du har behov for hjælp. Jeg tager tid på hver opgave. Der beregnes intet mindsteforbrug pr. opgave, så hvis en opgave tager 5 minutter at besvare, trækkes der kun 5 minutter fra den forudbetalte tid.

Timerne kan bruges på alt, der relaterer sig til slægtsforskning. Det kan f.eks. være hjælp til tydning af en tekst eller opslag på arkiver på Fyn. Eller måske har du brug for nye øjne på en drilsk forfader og ideer til, hvordan du selv kan søge videre. Der er mange muligheder for vejledning, der er relevant for netop din slægtsforskning.

Find ud af om jeg kan hjælpe dig

Hvis du overvejer at bestille vejledning eller kursus i slægtsforskning, så skriv til mig for en uforpligtende dialog om mulighederne. Jeg er meget fleksibel. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan vores samarbejde kan udformes.

Skriv til mig