🇩🇰 Lene Kottal Professional Genealogy Bestil forundersøgelse
<h1>Vejledning og kursus</h1>
<p>Jeg kan tilbyde et kursus for en eller flere personer, tilrettelagt efter dine ønsker. Det kan både være for begyndere eller mere erfarne slægtsforskere, der ønsker mere viden om en bestemt kildetype. Jeg har en bred viden om danske kilder til slægtsforskning og dybdegående viden om kilder til gård- og ejendomshistorie, samt skolehistorie.</p>
<p>Du kan også købe nogle timer hos mig og bruge dem, når du har behov hjælp til tydning af en tekst, opslag på Rigsarkivet i Odense eller Stadsarkivet Historiens Hus i Odense. Eller måske har du brug for nye øjne på en drilsk forfader og ideer til, hvordan du selv kan søge videre.</p>
<h2>Find ud af om jeg kan hjælpe dig</h2>
<p>Hvis du overvejer at bestille vejledning eller kursus hos mig, så skriv til mig for en uforpligtende dialog om mulighederne.</p>
<p style="text-align: center;"><a style="text-decoration: none;" data-udi="umb://document/6e858a80cc104021b8fa6baa50b868dc" href="/{localLink:umb://document/6e858a80cc104021b8fa6baa50b868dc}" title="Skriv til mig" class="btn btn--hippie">Skriv til mig</a></p>

Vejledning og kursus

Jeg kan tilbyde et kursus for en eller flere personer, tilrettelagt efter dine ønsker. Det kan både være for begyndere eller mere erfarne slægtsforskere, der ønsker mere viden om en bestemt kildetype. Jeg har en bred viden om danske kilder til slægtsforskning og dybdegående viden om kilder til gård- og ejendomshistorie, samt skolehistorie.

Du kan også købe nogle timer hos mig og bruge dem, når du har behov hjælp til tydning af en tekst, opslag på Rigsarkivet i Odense eller Stadsarkivet Historiens Hus i Odense. Eller måske har du brug for nye øjne på en drilsk forfader og ideer til, hvordan du selv kan søge videre.

Find ud af om jeg kan hjælpe dig

Hvis du overvejer at bestille vejledning eller kursus hos mig, så skriv til mig for en uforpligtende dialog om mulighederne.

Skriv til mig