🇩🇰 Lene Kottal Professional Genealogy Bestil forundersøgelse
old-photos-1941272.jpg

Skræddersyet projekt

Jeg leverer et forskningsprojekt, der er skræddersyet til dine ønsker. På denne side kan du danne dig et overblik over mine ydelser. Der er mange muligheder, men fælles for alle mine projekter er, at de bygger på mine tre kerneværdier: Fleksibel, troværdig og livagtig.

Læs om mig og mine kerneværdier
2018-07-10 09.57.40.jpg

Mine ydelser

Klik på et af punkterne for at læse mere:


Hvis du har et projekt, der falder udenfor ovenstående, så skriv til mig og fortæl om dine ønsker. Det kan sagtens tænkes, at jeg kan hjælpe dig med det, og forundersøgelsen er uforpligtende.

Skriv til mig hvis du har særlige ønsker
2018-07-10 10.21.40.jpg

Pris

Omfanget af et projekt afhænger af dine ønsker, og også af hvilke kilder der er tilgængelige for området og tidsrummet. Inden jeg starter på projektet, aftaler vi et maksimalt timeforbrug, så vi holder os indenfor dit budget.

Min timepris er 375 kroner inkl. moms. Forundersøgelsen er uforpligtende.

I de fleste tilfælde skal en del af den forventede samlede pris betales forud. Det aftales fra gang til gang.