🇩🇰 Lene Kottal Professional Genealogy Bestil forundersøgelse
old-photos-1941272.jpg

Prisen for slægtsforskning

Jeg leverer slægtsforskning, der er skræddersyet til dine ønsker. På den her side kan du danne dig et overblik over mine ydelser og min pris. Der er mange muligheder, men fælles for alle mine projekter er, at de bygger på mine kerneværdier:

Fleksibel — Troværdig — Livagtig

Læs om mig og mine kerneværdier

Mine ydelser

Forfædre og efterkommere

Første skridt inden for slægtsforskning er som regel at søge efter forfædre til sig selv. Måske får man senere lyst til finde efterkommere af en af forfædrene.

Jeg kan hjælpe med begge dele.

Gårdhistorie

Ejendomshistorie fortæller meget om vores forfædres levevilkår. Ofte boede mange familiemedlemmer sammen på meget lidt plads.

Vil du vide noget om din slægts boligforhold?

Skolehistorie

Mange slægtsforskere undersøger ikke skolehistorie, og det er ærgerligt. Historien om din forfaders skolegang fortæller om hans eller hendes liv før ægteskab og børn.

Vil du vide om din tipoldefar pjækkede fra skole?

Militærhistorie

I dag ser mange nok ikke Danmark som et land, der deltager i krige, men Danmark har faktisk været i krig mange gange.

Vil du vide, om din forfader var i krig for Danmark?

Vejledning og kursus

Nogle gange kan man få brug for lidt hjælp til, hvordan man selv kan komme videre med sin slægtsforskning. Det tilbyder jeg.

Jeg tilbyder også kurser for få eller mange personer.

Affotografering af arkivalier

Jeg tilbyder affotografering af arkivalier fra arkiver på hele Fyn, uanset om det er på Rigsarkivet i Odense eller et lokalarkiv.

Alle typer kilder affotograferes, bare de ikke er beskyttet af ophavsret.

Ovenstående er eksempler på hvilke projekter jeg kan hjælpe med. Hvis du har et projekt, der falder uden for eksemplerne, så skriv til mig og fortæl om dine ønsker. Det kan sagtens tænkes, at jeg kan hjælpe dig med det, og forundersøgelsen er uforpligtende.

2018-07-10 10.21.40.jpg

Pris for slægtsforskning

Omfanget af et projekt afhænger af dine ønsker, og også af hvilke kilder der er tilgængelige for området og tidsrummet. Inden jeg starter på projektet, aftaler vi et maksimalt timeforbrug, så jeg holder mig inden for dit budget.

Afregning på timebasis
Min timepris er 400 kroner inkl. moms. I de fleste tilfælde skal en del af den forventede samlede pris betales forud. Det aftales fra gang til gang. Forundersøgelsen er gratis.

Bestil gratis, uforpligtende forundersøgelse