🇩🇰 Lene Kottal Professional Genealogy Bestil forundersøgelse
old-2066.jpg

Bestil en gratis, uforpligtende forundersøgelse

Jeg laver en gratis forundersøgelse for at sikre mig, at de oplysninger, du har givet mig, er tilstrækkelige til at starte dit projekt. Hvis grundlaget er i orden, sender jeg dig et forslag til, hvor mange timer der skal bruges på opgaven. Du er ikke forpligtet til at acceptere forslaget.

Dine oplysninger


Beskrivelse af projektet

Bliv ikke afskrækket, hvis du ikke har en masse information om emnet. Giv så meget information som muligt. Jeg spørger om mere information, hvis der er brug for det.
Forsøg at besvare disse tre spørgsmål: Hvem vil du gerne vide noget om? Hvad ved du allerede om personen? Hvad vil du gerne vide?
Hvis du har et dokument med yderligere oplysninger eller kopier af dine kilder, så vedhæft dem venligst.

BEMÆRK! ALLE FELTER SKAL UDFYLDES FOR AT BESKEDEN BLIVER SENDT.
Det er også en forudsætning, at du accepterer min privatlivspolitik mv. ved afkrydsning af feltet ovenfor; ellers kan jeg ikke hjælpe dig.

Tilbagekald samtykke


Du kan til enhver tid tilbagekalde det samtykke, som du gav, da du indsendte ovenstående bestillingsformular. Hvis du har indsendt ovenstående bestillingsformular og ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du indsende nedenstående formular.
 
For at de indsendte oplysninger kan slettes, skal det navn og den e-mailadresse, som du angiver nedenfor være identisk med det navn og den emailadresse, som du angav, da du indsendte ovenstående bestillingsformular.